top of page

Projecten  

In onze studio maken we ontwerpen voor interieur, keukens en meubels op maat met oog voor detail. Van ontwerpschets tot uitvoering maken wij met vakmanschap hoogwaardige afgewerkte producten van de beste materialen. 

Keuken Nijmegen 

Voor een klant in Nijmegen maakten we een eikenhouten keuken met mooie details. Zo is de binnenkant van de keuken ook uitgevoerd in eiken en zijn de stopcontacten zijn uit massief eiken gevreesd. Het blad is gemaakt van solid surface. 

Grachtenpand Blauwburgwal 

Voor dit grachtenpand in het centrum van Amsterdam ontwierpen en maakten we een stalen kozijn en twee stalen trappen. 

Zaans Huis 

Voor dit Zaanse huis in Oostzaan hebben we het interieur ontworpen en de uitvoering gedaan. We zijn uitgegaan van authentieke details en oude bestaande materialen die nog in het huis aanwezig waren. Dit is te zien aan het originele plafond, de bedsteedeuren die in de op maat gemaakte kastenwand verwerkt zijn en de handgeschaafde houten muurbekleding. Samen met een restaurateur hebben we een Zaanse smuiger (haard) gereconstrueerd van antieke springer tegels. De keuken is gemaakt van massief notenhout. In de woonkamer ontwierpen we een Z-trap van massief eikenhout. 

Overige Projecten  

Contact

Gert-Jan Soepenberg

Polijsterweg 15, 1032 KP Amsterdam 

info@gertjansoepenberg.nl  | Tel. 06 48 89 8615

bottom of page